Over mij

Caty_bedrijfsfoto.jpgIk ben opgegroeid in Goes en later gaan studeren in Wageningen. Daar heb ik ook het diploma levensmiddelentechnologie gehaald.

Na een aantal jaren in de Randstad te hebben gewerkt, zijn mijn man en ik terug gegaan naar onze roots. Hier in het rustigere Zeeland zijn onze jongens opgegroeid. Die hebben intussen hun eigen weg gevonden.

Voor de jongens was ik gestopt met werken. Na 10 jaar thuis kreeg ik de kans om weer te gaan werken als levensmiddelentechnoloog. Sindsdien heb ik voor meerder werkgevers gewerkt, in de brood-, groente- en de vleessector.

Er was echter niet altijd werk, zodat ik ook een aantal werkloze periodes heb gekend.

In die periode dat ik wel wilde maar niet kon, ben ik een opleiding gaan volgen tot stressconsulent. Dat was een keuze vanuit mijn gevoel. Waar ik tot dan toe veel met mijn kennis en logische kant had gedaan, heb ik in dit werk mijn gevoel en intuïtie verder ontwikkeld. Nu ik ze beide kan inzetten, ervaar ik evenwicht.

Sinds 2006 heb ik een zelfstandige praktijk waarin ik mensen van allerlei leeftijden help om ook weer hun evenwicht te hervinden. Reuze fijn om te doen en altijd weer fascinerend om te zien hoe iemand in korte tijd weer haalbare, nieuwe mogelijkheden gaat zien.

Dan zie ik mensen opfleuren en weer houvast ontdekken voor zichzelf.

Inspirerend werk!

Caty

Contactgegevens

Caty Damen
Weegbree 22
4421MK Kapelle

Tel: 0113-341683
E-mail: info@rugzakpraktijk.nl
KvK: 20163028

De Rugzak in het kort

  • Behandeling van spanningsklachten
  • Verbeter je emotionele intelligentie
  • Laat je energie weer stromen
  • Werkt voor jong en oud
  • 14 jaar ervaring